Healingsmassage Terapi Behandlinger & priser Mind & Soul    

 


Behandlinger & priser

Behandlingen tager halvanden time er en kombination af samtale, healing og massage. At heale betyder at være hel eller med andre ord at være i harmoni og balance fysisk, psykisk, følelsesmæssigt, socialt og spirituelt.

Healingsmassage og Essential Touch® metoden virker dybt afspændende og ressourcegivende og er samtidig en invitation til at finde hvile i os selv, til at stoppe op og genetablere kontakten med vores grundlæggende følelse af indre ro og balance, med vores dybeste og inderste sandhed.

Meningen med healingmassage er at få alle muskler til at slappe af, for at give plads så de kropslige psykiske energier kan udfolde sig.

Mange gange under massagen dukker nogle tanker, billeder eller stemninger op. Derfor er terapeutiske samtaler i forbindelse med healingmassage en rigtig god kombination, som vil hjælpe dig med at udnytte dit potentiale fuldt ud. Det vil give dig dybere forståelse af den du er, og hvordan du kan være med til at påvirke dit liv i den retning, der passer dig.

Individuelle terapeutiske samtaler vil have fokus på din situation her og nu, dine tanker, følelser eller drømme som er grundlæggende for livskvalitet, motivation og selvrealisering.

Sørg for at efter behandlingen du har tid for at være i mere eller mindre afslappet atmosfære. Drik rigeligt med vand for at understøtte kroppens udrensnings proces.

Priser Healingsmassage

Samtale, healing og massage, varighed ca. 1½ time Kr. 900,-
Samtale, healing og massage, varighed ca. 1½ time Kr. 300,- (Studie pris - Udføres af en ikke færdig udannet massage terapeut)
Healingsmassage og terapi Kontakt os for et tilbud
Ved køb og betaling af 4 behandlinger, opnås en rabat på 15% (forud betalt).

Vi sørger for lagner, olien og det lune tæppe.

Bestilling kan fortages via telefon, sms eller e-mail.

Ved afbud skal dette ske senest 1 døgn (hverdage) før behandlingen, Ved senere afbud eller udeblivelse, betales det fulde beløb.


 
   

 

 

 

MindandSoul.dk -  mail: kontakt@mindandsoul.dk tlf.: 26415132